summer is near

TRIANGL BIKINI

triangl triiiangl triiiianglHej søde læsere! I dag kom jeg hjem til denne pakke liggende foran døren og vente på mig. Jeg har endnu engang været så heldig at blive kontaktet af Triangl og har fået denne lækre bikini tilsendt! 🙂 Jeg har denne gang valgt at prøve en anden model i forhold til den traditionelle trekants bikini, og jeg er ovenud lykkelig for mit valg. Den er simpelthen så fin i farvener og modellen ligeledes. Jeg var lidt nervøs omkring hvordan toppen ville sidde, men den sidder fantastisk. Denne model hedder POPPY – PEACH SODA og kan købes lige her! Triangl er mit favorit bikini mærke, de laver simpelthen de flotteste bikinier, de er friske i farverne og mixer det lidt blandet. Jeg kunne sagtens ønske mig flere bikinier fra dem.

Jeg ser så meget frem til at skulle på sommerferie i 14 dage til Bulgarien, hvor jeg skal have bikini på hver dag og ligge og nyde solen, hihi. Er jeg den eneste der ser rigtig meget frem til sommerferie lige nu?? Skal i nogle steder hen på ferie?

I dag startede vi op på SO1 forløb, dog ikke på selve opgaven, men noget omkring hvordan man laver en god mundtlig fremlæggelse! Derudover var jeg sammen med et par klassekammerater til det første tutor møde på min skole, jeg skal nemlig være tutor for de nye putter(;)) som starter på NB til august 😉

Må i have en skøn dag, knus

Untitled

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

summer is near