B-day brunch

sund hjemmelavet koldskål

thumb_DSC_0003_1024thumb_DSC_0001_1024thumb_DSC_0005_1024Hej kære læsere! Sommeren er lig med koldskål, ihvertfald herhjemme hos mig! Jeg elsker koldskål og kunne jo nærmest leve af det her i sommerperioden. Jeg har derfor fundet en sund og meget nem opskrift, på hvordan man kan kan lave sin egen koldskål. Du undgår alt sukkeret der er i den koldskål man køber i supermarkedet(selvom de også smager fandens godt) og derimod propper vi denne hjemmelavede koldskål med proteiner 🙂 Win win. Den består af noget så enkelt som Cheasy’s vanilje skyr og kærnemælk. Som erstatning for kammerjunker har jeg brugt riskiks som er smuldret ud over. Til sidst kan man toppe det med lidt frugt, i det her tilfælde har jeg brugt lidt fersken, da det var det eneste jeg lige havde i køleskabet. Jordbær, vindruer eller blåbær ville også være ideelt at proppe oven på og pynte med 🙂 Gør jer selv den tjeneste at prøve med riskiks som kammerjunker, i vil ikke blive skuffede!

Til ca. en portion brugte jeg:

2 dl. vanilje skyr

2 dl. kærnemælk

Lidt vaniljekorn

1 1/2 riskiks

1 fersken

Du blander skyren, kærnemælken og vaniljekornene sammen i en skål og pisker det indtil det ligesom er blevet “samlet” til en fælles konsistens. Derefter skal det bare op i en skål og så lidt riskiks og frugt/bær oven på 😉 Velbekommen!

Untitled

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

B-day brunch