a hot summerday

Ren chill på en regnvejrsdag

DSC_0081DSC_0077DSC_0083Heyyy girls!<33 I dag har det bare regnet HEEEELE dagen, rigtig nederen! I går var det jo bare det bedste vejr længe og så skifter det så hurtigt? Det kan ikke være rigtigt…. Når men i dag har jeg bare brugt dagen på, at slappe af, se lidt serier, spist sen morgenmad og jordbær koldskål med blåbær til, til frokost, yummi. Ligefortiden er jeg ved, at komme igennem første sæson af “Desperate housewifes” det er simpelthen den bedste serie ever!!! Elsker når det også bliver sendt på tv:) Mangler kun 5 afsnit af første sæson, så må ud og leje/købe/låne nogle af de andre sæsoner, må have flere afsnit.! Kunne bruge en hel dag på, bare at sidde og se dem.

Kender i ikke det, at der sker noget spændene og så må man bare se det næste afsnit for, at finde ud af hvad der skete:) Hehe, så kan dagen godt hurtigt komme til, at gå med serier:) hehe.

Her om lidt skal vi ud til nogle venner og spise, det bliver hyggeligt. Så det var bare lige en kort opdatering herfra, Kys

 

2 kommentarer

  • Hej Cecilie! Jeg er også i gang med at se Desperate Housewives. Jeg vil anbefale dig at købe et abbonoment på viaplay (første måned er gratis De har alle sæsonerne! Det koster kun 80 kr. om måneden 🙂 Kan varmt anbefale det!!

    mariawulff.blogspot.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Cecilie Dræbye

      Ej det kunne da være jeg skulle prøve den første måneds gratis og så kan jeg jo overveje, at købe det bagefter:) Tak for tippet 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

a hot summerday