GOODMORNING SUNSHINE

Zircles partner

Skærmbillede 2015-06-12 11.48.38 Skærmbillede 2015-06-12 11.48.51 Skærmbillede 2015-06-12 11.49.07Hej søde læsere <3 Som jeg for lidt tid siden afslørede på min instagram er, at jeg er blevet samarbejdspartner med Zircles og dermed nu har min egen webshop hvor jeg kan tilbyde jer en masse af mine favorit mærker og items! Jeg er glad for at jeg endelig kan lancere min webshop, og fortælle at den er åben og klar til at i kan begynde og storshoppe!! I kan tilmelde jer mit nyhedsbrev øverst oppe på forsiden 😉

I kan finde en masse lækre varer og mærker inde på min webshop, specielt udvalgt efter mine favoritter og min stil. I finder alle mulige varer lige fra hårprodukter, til tøj, interiør, Royal copenhagen, Kevin Murphy og meget mere. Jeg har på min forside, som i kan se på ovenstående billeder, fundet lidt forskellige lækre items frem til jer. I kan klikke jer ind på de forskellige ting, se nærmere på det og læse lidt om det.

I får gratis fragt ved køb over 400 kr. hvilket man jo meget nemt når op på, derudover så er der fragtfri retur ret inden for 14 dage. Leveringen tager kun 1-3 dage hvilket er skønt, når man går og venter pakker, hihi.

Lige nu finder i rabatter på lidt forskellige sager inde på min webshop, så der er helt klart noget at spare;) Jeg håber i har lyst til at tage et kig ind forbi min webshop og måske forkæle jer selv med lidt sommer goodies <3

Håber i vil tage godt i mod webshoppen, jeg er ihvertfald glad og stolt over at kunne tilbyde jer mine søde følgere denne mulighed for lækker og hurtig shopping. Knus for nu!

Untitled

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOODMORNING SUNSHINE