summer bodystocking X grayfox

SUMMER FAVORITES

thumb_DSC_0091_1024 thumb_DSC_0092_1024 thumb_DSC_0094_1024 thumb_DSC_0096_1024 thumb_DSC_0098_1024Hej søde piger! I skrivende stund sidder jeg på Langeland, jeg er nemlig med min far på tur, rundt her på Fyn. Han er på nogle besigtigelser og så, så jeg lige chancen til at få skrevet et par indlæg til jer. Jeg fik taget lidt forskellige billeder forleden dag, så nu måtte jeg jo også hellere skrive lidt tekst, hehe.

Jeg har her på billederene fundet mine sommer favoritter som jeg har været yderst glad for de sidste par måneder. Mine Chanel espadrilles og Birkenstock sandaler er blevet brugt flittigt de sidste par dage i det lækre vejr. Derudover er min top fra Zara og sorte shorts fra Vero moda også en stor favorit. Mine Rayban er en fast inventar samt mit ur. Morrocanoil redder altid håret og i kan faktisk købe den, samt andre af deres produkter inde på min webshop lige her! Piz Buin er perfekt til sommerens stråler det er nemlig en lækker sololie/solcreme. Mit hårbånd fra LLHairband har jeg virkelig også været glad for. Sidste ting er en bronzer/solpudder fra MAC, perfekt til når man får lidt farve i ansigtet.

Vi har siddet og spist lidt lækker frokost på Langeland i deres gågade og været lidt rundt og kigge på butikker. Derudover kørte vi også lige forbi Valdemar slot på vej tilbage til vores hotel i Svendborg. I morgen tager vi færgen til Ærø hvor min far skal på lidt flere besigtigelser og derefter skal vi hjem. Håber i nyder ferien? Hvad får i tiden til at gå med? Knus

Husk at deltage i min konkurrence om et gavekort på 300kr til A-Hjort.dk lige her!

Untitled

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

summer bodystocking X grayfox