COUNTDOWN

summertrends

DW

Godmorgen søde læsere! I dag viser jeg endnu engang disse lækre Daniel Wellington ure frem på bloggen og i den forbindelse, har jeg lige kreeret denne collage til jer, med de forskellige modeller. Jeg viste mit eget DW ur frem forleden dag og jeg er simpelthen så glad for det! Inde på Fangels.dk finder i et kæmpe stort udvalg af DW sortimentet. I finder både herre og dame modeller på deres side. Lige nu kører de også tilbud på deres hjemmeside og derfor kan man spare lidt penge, selv på DW urene!! Køb ure fra Daniel Wellington her.

Jeg synes simpelthen at disse ure kan pifte ethvert outfit op, men samtidigt kan være et feminint og klassisk ur. Jeg elsker at remmene kan fåes i forskellige farver, så det kan matche ens outfit. Et helet hvidt outfit og så med et af deres ure til, ville se super godt ud! Ur-skiven er både til at få i sølv, guld og rosa. Uret med den sorte klassiske læderrem, er jeg også ret vild med. Det er tidsløst og passer til ALT.

Synes helt klart, at hvis i er ude efter et DW ur, skulle tjekke fangels.dk ud, hvor i kan finde hele DW’s sortiment her – og oven i købet spare lidt penge. Win win.

Knus for nu!billede

Untitled

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

COUNTDOWN