GIVEAWAY; Caseapp

CHRISTMAS BREAK

thumb_DSC_0053_1024thumb_DSC_0020_1024 thumb_DSC_0073_1024Hej mine søde læsere! Glædelig 4. søndag i advent, håber i nyder ferien indtil videre? Tænkte at jeg hellere måtte få vist jer mit nye hår, og her er det så! I dag er der lidt bølger i, hvor de andre dage har jeg haft det helt glattet. Nogle har sikkert set lidt billeder af det på min instagram @ceciliedraebye, og der har jeg håret helt glattet. Jeg er super glad for det og har allerede vænnet mig til det. Dog er det lidt underligt når jeg skal have det sat op i en hestehale, der er det nemlig meget kort, hehe!

Hele dagen i dag har vi julehygget! Vi har nemlig fået juletræet op og pyntet samt også bagt en masse småkager og hørt masser af julemusik. I formiddags var vi lige forbi kirkegården og lægge en blomst på min mors kusines grav sammen med hendes søn, eftersom det i fredags allerede var et år siden hun forlod os <3

Synes det er ret vildt at tænke på der nu kun er 4 dage til jul, tiden er virkelig gået hurtig. På tirsdag holder min mor fri og vi har derfor snakket om at tage en tur ind på strøget og opleve julestemningen<3 det har vi slet ikke nået endnu. Nu vil jeg slappe af og forberede lidt indlæg til jer!

Hvad synes i om mit nye hår? Knus!

HUSK at deltage i min giveaway hvor i kan vinde et skin eller cover til jeres computer eller telefon!

Untitled

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIVEAWAY; Caseapp