Sunny thursday

Toga Pulla

thumb_DSC_0441_1024thumb_P8200020_1024thumb_DSC_0445_1024 thumb_DSC_0434_1024Halløjsa søde læsere! Tak for de søde kommentarer på nogle af de sidste par indlæg, det betyder alt! Håber i har haft en dejlig fredag indtil videre og får nydt de varme grader og solen. Jeg slap lidt tidligere fra skole i dag og kunne dernæst komme hjem og ud i det skønne vejr. Jeg har fået taget lidt outfit billeder, som vil komme op snarest.
Men til det indlægget egentlig skulle handle om. Nemlig at jeg har erhvervet mig i disse mega lækre støvler fra Toga Pulla. Jeg har længe efterhånden gået og været helt forelsket i dem, men bare for nærig til at give de der 2800kr ca for dem. Men da jeg så tilfældigt en dag lige sad på dba og søgte på dem, fandt jeg en pige der solgte dem for under halv pris af hvad nyprisen er. Og så var de aldrig nogensinde gået med. Så sprang jeg altså til. Synes selv jeg var ret heldig, at få dem til denne vanvittige pris, nu når de var ubrugte. Men ja, der hændte det at jeg endelig blev ejer af dem. Jeg har været super glad for dem lige siden og de passer rigtig godt til meget af mit tøj.
Har i nogensinde været heldige og finde nogle lækre varer til spot pris? <3

I aften skal vi hygge med bål i haven og lave snobrød, nu hvor vejret er så lækkert! Hvad skal i bruge jeres weekend på? 😉 Knus

Untitled

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunny thursday