Et kørekort rigere

Sunday stroll

out outfitHej søde piger! Igår var jeg en smuttur inde i byen med min mor, hvor vi fik set de hyggelige juleboder ved kgs. nytorv og det fine Dangleterre. Det var super fint vejr, men dog en smule koldt. Så jeg havde fundet min hue frem i den anledning <3 Fik lige min mor til at tage lidt billeder inden vi tog afsted og dem skal i dag ikke snydes for. Jeg skulle ind i Magasin og have byttet nogle ting og dernæst i Meotine og kigge <3 hihi.

Mit outfit bestod af UGG bamsestøvler, Jakke fra Zara, bukser fra Only, Hue fra Tivoli, Halstørklæde fra Lala Berlin og taske fra Stella McCartney. Mine smykker er fra henholdsvis Hvisk (i kan finde link til ringene her), Jane kønig og Georg Jensen <3

Jeg har fri fra skole i dag, da der har været eksamener igen i dag. Så jeg har haft en lidt forlænget weekend, skønt<3 I morgen er det dog tilbage på skolebænken igen, og nu er der nedtælling til juleferie <3 Håber i har haft en skøn weekend!
Knus herfra!

Untitled

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et kørekort rigere