Day 1 : Bulgaria : Yellow Dress

3 lækre sommerdufte

DSC_0147 Viva la juicy by Juicy Couture – Flora by Gucci – 2 by Ralph LaurenDSC_0145Jeg synes det var på tide, at i skulle se mine 3 yndlings sommerdufte. Dog har jeg haft dem lidt tid, men de passer perfekt her til sommer. Der er utrolig friske men stadig søde i duften. Det er 3 af mine yndlings parfumer, og jeg har altså vildt mange parfumer, så det er ret så svært, at vælge imellem dem alle! De er allesammen ret pigede i flasken, da de er pinke, den jeg nok har brugt mest er min Viva la juicy fra Juicy couture. Flora by Gucci, har været min mors, før jeg fik den, så hun havde allerede brugt over halvdelen af den:) Min Ralph Lauren parfume nr. 2 er nok en af mine nyeste parfumer til samlingen, den er ret sød i duften.

Så hvis i skal ud og købe en ny duft til sommeren, så ser i her mine anbefalinger til 3 forskellige dufte, så lækre alle sammen. Det er meget sjældent jeg ikke har parfume på, da jeg bare synes det er så dejligt, at man dufter godt.

Hvad synes i forresten om baggrunden med lysene?? Synes det var meget sjovt istedet for en helt hvid baggrund:) Kys

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Day 1 : Bulgaria : Yellow Dress