CECILIE COPENHAGEN

Aflyste moduler

 photo DSC_0016_zps818375cd.jpg photo DSC_0010_zps29f5fe1c.jpg photo DSC_0019_zps3715a132.jpgHej sødeste piger! Tusind tak for de søde kommentarer på mit sidste indlæg, elsker at læse jeres kommentarer, så bliv endelig ved med det. I dag har vi haft fri siden kl. 11.50, da et af vores moduler var aflyst! 😉 Vi har haft en ret nem uge med 2 dage til 11.50, og så fik vi lige af vide igår i skoletiden, at vores midtermodul også var aflyst! Så der havde vi bare lige fritime. Nemt indtil videre, men lad os nu se hvor længe det varer 😉 hehe.

Så i dag smuttede jeg bare hjem og har slappet af siden da. Lavede nudler til frokost (meget nemt, nu når mor ik har smurt madpakke,hehehe) og mixede lige en lækker smoothie sammen. Har også fået set et afsnit af PLL og har nu også fået læst lidt lektier til i morgen. Her i aften skal min mor og jeg i biffen og se den nye film med Cameron Diaz, der hedder “Sex tape” den virker ret sjov, nogle der har set den?? 😉

Et lille tip herfra, hvis i har macbook så skulle i tage og downloade “snappy” fra app store. Det er snapchat til computeren, og jeg siger jer, det har de sjoveste effekter og ting man kan sætte på billederene. Meget underholdende, og ret skægt i timerne, heheh. Ups.

Håber i har haft en dejlig dag? og fortsat god aften. Knus

Untitled

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CECILIE COPENHAGEN