VIND DAY TASKE!

BLUE LEO JACKET

DSC_0190DSC_0186DSC_0217 DSC_0242DSC_0225Hej søde piger, jeg tænkte at jeg lige måtte vise jer denne skønne trøje fra Lolly Laundry, så jeg lukkede lige matematik afleveringen ned for lidt tid!! Jeg modtog denne trøje i går fra Myfittingroom.dk, den er fra mærket Lollys Laundry, jeg har aldrig hørt om mærket før, men gal hvor har de mange lækre ting. Kunne købe mig fattig i hele deres nye kollektion!! Det er nogle super lækre styles og mønstre. Jeg er super vild med dette mønster på jakken og farven er bare super fed. Jeg ved allerede at jeg kommer til at bruge den her til sommer som en lille trøje eller jakke ud over en bluse. Kan virkelig ikke udtrykke min begejstring for den. Kvaliteten er super lækker og den er meget behagelig at have på. Jeg synes den er super fin at style til et par hvide bukser, da den flotte blå farve får lov til at skinne igennem.

Hvis i skulle være interesserede i denne fine trøje/jakke, så kan i finde den lige HER på Myfittingroom.dk’s hjemmeside. De har en masse nye skønne forårsvare, og jeg kunne virkelig godt overveje at bestille nogle af deres ting fra den nye kollektion.

Jeg skal her senere være sammen med min søde kæreste, hvor vi har aftalt at tage ud og spise aftensmad, da vi har 14 måneders dag i dag <3 <3 Tiden flyver afsted. Men nu vil jeg smutte tilbage til matematik afleveringen inden min søde kæreste kommer. Hav en skøn dag, Knus

HUSK AT DELTAGE I MIN KONKURRENCE HER, HVOR I KAN VINDE JERES EGEN DAY TASKE 🙂

Untitled

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND DAY TASKE!