zircles konkurrence X golder

Daniel Wellington

thumb_DSC_0135_1024 thumb_DSC_0145_1024 thumb_DSC_0153_1024 thumb_DSC_0177_1024

Det berømte Daniel Wellington ur er i løbet af de sidste par år blevet super moderne og en stor del af gadebilledet. Flere og flere, både piger og drenge bæger det til hverdag. Nu er jeg også kommet med på moden med mit eget DW ur fra Uretilalt.dk. Jeg har hele tiden været ellevild med den model der hedder “Southhampton” som også er den model jeg har modtaget og vist på billederene. Jeg synes uret er så enkelt og meget feminint. Hvis man skulle blive træt af farven på remmen, kan man købe en ny og nemt skifte den ud.

I kan finde alle dame modellerne fra Daniel Wellington lige her! Jeg kunne godt overveje senere hen, at købe en rem mere så man kan skifte lidt iblandt dem. Jeg er super glad for uret allerede og det er faktisk et ur der har stået på min ønskeliste i meeeeget lang tid.

Hvis i skulle være interesseret i den model jeg har, så kan den findes lige her! Hvad synes i om Daniel Wellington urene? Jeg er måske heldig at kunne få en rabatkode på benene til jer, stay tuned! Knus

Untitled

4 kommentarer

  • De laver nogle super lækre ure! Et enkelt sort ét står også på min ønskeliste 🙂
    Kram,

    http://nikkilund.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Har flere gange overvejet, at anskaffe mig er DW ur, et med rosa Skive og mørkebrun rem. Har endda prøvede et i hos den lokale forhandler. Jeg må dog erkende, at mit mini håndled er for mini til at urskiven og dermed uret passer mig/sidder fornuftigt på handledet.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

zircles konkurrence X golder