CHRISTMAS BREAK

feminine jewelry

maanesten

Hej søde læsere! jeg synes lige jeg ville vise jer disse lækre smykker fra Maanesten, som jeg er helt vilde med! De forskellige ting falder lige i min stil og passer super godt også sammen med mine andre smykker. I kan finde et stor udvalg ad Maanesten’s smykker på pi-cph.dk‘s hjemmeside, Klik her for at se deres udvalg. Jeg er især glad for de rhodineret sølv smykker, synes på en måde de er lidt mere rå, end hvis det bare er sølv. Jeg elsker at mixe og matche forskellige smykker, og ville vildt gerne udvide min samling med mange flere forskellige smykker. Ofte synes jeg bare man ender med at have nogle favoritter, som så er det man går mest med? Kender i det <3

Jeg er helt vild med armbåndet øverst til højre og så øreringen til venstre, som man også ser på billedet. Det er to ret rå smykker, så det ville være fint at style det med nogle andre lidt mere feminine smykker. Inde på Pi-cph.dk‘s hjemmeside kan i finde en masse forskellige smykkemærker som laver de fineste smykker bla. Julie Sandlau, BeChristensen, Stine A, Sanne Nordahn og Pernille Corydon! Derudover sælger de også tørklæder, tasker, punge og andre lækre accessories. Så hvis i er ude efter nye lækre smykker så skulle i helt klart smutte forbi HER og tjekke deres lækre og brede sortiment ud!

Hvad synes i om smykkerne? og hvilke er jeres favoritter? <3 Knus

MIN GIVEAWAY I SAMARBEJDE MED CASEAPP.DK SLUTTER I MORGEN, SÅ HUSK AT DELTAGE “HER“!!

billede

Untitled

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHRISTMAS BREAK