BLUE LEO JACKET

ORIGINAL COFFEE

PicMonkey CollawwgeHej søde piger. Først og fremmest hvor er det skønt at se, at så mange allerede har deltaget i konkurrencen om at vinde en DAY taske! Hvis du endnu ikke har fået deltaget, kan du gøre det lige HER 🙂

I går havde jeg fri kl 10 fra skolen og derefter udnyttede jeg de tidlige formiddagstimer med to af mine søde veninder på Original Coffee som ligger på toppen af Illum. Super hyggeligt sted, vi sad indenfor men med solen skinnende ind på os. Vi udnyttede tiden til at få lavet vores matematik aflevering færdig, imens vi nød hinandens selskab. Vi bestilte super lækker frokost der, kan helt klart anbefales. Vi sad der i godt 3 timer, inden vi smuttede hjem af. Nu er matematik afleveringen også helt færdig, skønt. Så er der just 3 mere i vente, yes.

I dag har jeg haft tidligt fri og så er jeg blevet kaldt på arbejde her om ikke så længe. Det er skønt det er fredag igen og dermed weekend. Jeg skal være sammen med min søde veninde Alma i morgen, hvor vi skal ind og hygge på strøget. Søndag har jeg lige en arbejdsvagt og derefter skal jeg være sammen med min søde kæreste <3 Så der er en dejlig weekend i vente;) Det er skønt der kun er 1 uge tilbage af skolen og så er det påskeferie, det er lige til at overkomme;)

Hvad skal i bruge jeres weekend på? Jeg vil smutte nu, knus

Untitled

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLUE LEO JACKET