4. søndag i advent

My christmas eve

img_4579

Hej søde læsere! Og god bagjul, håber i har nydt juledagene lige så meget som jeg har. Der har været lidt stille, hvilket skyldes at jeg nærmest har lavet noget hver eneste dag, hihi. Nu tænkte jeg dog at det lige var tid til at give jer en opdatering på min juleaften og lige dele dette fine billede af vores juletræ, med kun nogle af gaverne. Vi holdte i år jul hjemme, hvilket var super hyggeligt. Vi hyggede med lækker mad, både and og flæskesteg, samt masser af risalamande og til sidst en masse gaver. Er virkelig blevet begavet endnu engang, hvilket jeg er meget taknemmelig for<3 Jeg har nærmest fået alt hvad jeg ønskede mig, så det er jo skønt. Jeg tænker at jeg laver et seperat indlæg, med hvad jeg har fået i julegave.
2. juledag holdte vi også julefrokost herhjemme, hvor vi var omkring 20 mennesker, så huset var godt fyldt. Endnu engang fik vi lækker frokost og fik spillet pakkeleg, super hyggelig tradition.

Nu er året jo næsten slut og i morgen er årets sidste dag, hvilket er ret vildt at tænke på synes jeg. Jeg synes det her år er gået super stærkt og jeg har oplevet mange forskellige ting dette år. Jeg ser frem til et nyt år, hvor jeg skal opleve en masse nye begivenheder, som det at blive student!! Det er ret crazyy.

Må i have en skøn fredag og rigtig godt nytår! <3

Untitled

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4. søndag i advent