julie sandlau

STELLASPORT X ADIDAS

DSC_0001 2DSC_0004DSC_0007 2

DSC_0001DSC_0011 DSC_0009 DSC_0007Hej piger. Nu tænkte jeg at det var på tide jeg fik vist jer det lækre træningstøj som jeg har købt fra stellasport X Adidas. Jeg viser jer det først nu, da jeg havde bestilt lidt mere fra hendes kollektion over adidas hjemmeside, da de endnu ikke havde fået dette i butikkerne. Så ville først vise jer det, når jeg havde det hele samlet. Så her er det! Jeg er helt vild med alle de lækre designs i den nye kollektion og kunne sagtens investere i lidt mere.

Øverst ser i en video der blev optaget den dag vi var til eventet inde i Magasin, super fin video <3

Det er virkelig lækkert at træne i og så sidder det bare super godt. Det er ikke noget som giver sig når man først begynder at træne, hvilket jeg synes er rigtig vigtigt når man køber trænings tøj.

Kollektion er faktisk ikke specielt dyr og de forskellige items lægger til overkommelige priser, hvor vi alle kan være med på det. Elsker at der er masser af farve på denne kollektion, det er ikke så tit man ser disse farver i fitness centrene synes jeg. Synes det er meget fedt, at man har noget træningstøj der er lidt anderledes i forhold bare til et par sorte tights, selvom jeg også selv har et par jeg er ret glade for 😉 hehe.

I har mulighed for at købe denne kollektion i 3 forskellige magasin den på kgs. nytorv, den i Lyngby og i Hørsholm. Derudover kan i også finde hele kollektionen inde på Adidas.dk. Hvor jeg havde bestilt det blå trænings sæt.

Hvad synes i om den nye kollektion? og har i været ude og erhverve jer lidt af det 🙂 xx

Untitled

4 kommentarer

  • Monica Blander

    Jeg er helt vild med den “røde” top og specielt den blå sportsbh, som jeg vist hellere må ud og investere i nu 🙂 Desuden har du helt ret i det med farver i motionscentre, det bliver mere og mere sort, man ser.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gid jeg var den heldige ejer af det, er helt vild med det, med de orange(??) nuancer! 🙂

    http://www.amaliefernande.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

julie sandlau